Valcherm.com Skydivers in sunset
Valcherm.com Opleidingen Gevorderden Gear Store Kalender

Soorten opleiding | Lokaties | Verslag Royan 2004 | Jargon | Cadeaubon
                                          Royan | Spa | Beni Mellal                                      


Contacteer ons
Reserveren
Video
Beste video's op het net.
Links
Een cadeaubon nodig ? 

Meer weten over de static-line opleidingen ?

Meer weten over de VrijeVal opleiding ?

 

 

 

Spa - ValschermSpa - België - Skydive Center !!!

Belgisch mooist paraclub. "Skydive Center Spa" heeft alles wat een moderne paraclub nodig heef t. Een grote vouwzaal, leslokaal, een perfect vliegtuig voor paradrop, een campeerplek voor wie met de tent of caravan komt, een taverne kort bij de drop zone voor een hapje en een drankje, kortom ideaal voor wie een paar dagen tijd heeft om te leren parachutespringen of om een duosprong te maken.

Het vliegveld "La Sauvenière " ligt tussen het sympathieke stadje Spa en het wereldberoemde Formule I circuit van Francorchamps. Dankzij de optimale bereikbaarheid via de E42 ligt niet zo ver van de dropzone, is onze club heel makkelijk te bereiken.

Op de E42 neem je de uitrit "Francorchamps (afrit Nr. 10). Opgelet! Als je vanuit noordelijke richting komt, mag je de autostrade niet in Spa verlaten, maar moet je doorrijden tot uitrit Nr. 10 ("Franchorchamps"). Reeds van aan deze uitrit staat de weg naar het vliegveld ("La Sauvenière") aangeduid : de weg loopt ongeveer een kilometer via een binnenweg richting Francorchamps en draait dan rechts omhoog. Van zodra de weg opnieuw begint te dalen, ligt het vliegveld na ongeveer 700 meter aan de rechterzijde.

   

 

Formules :


 

 

© 2003-2024 - Skydive vzw - +32 2 880 99 56 - info@valscherm.com