Valcherm.com Skydivers in sunset
Valcherm.com Opleidingen Gevorderden Gear Store Kalender

Groepen springers | Lokaties | FFrip
      Soulac | Royan | Spa | Maubeuge Beni Mellal | Citrusdal

 

Contacteer ons
Reserveren
Video
Beste video's op het net.
Links
Een cadeaubon nodig ? 

Meer weten over de static-line opleidingen ?

Meer weten over de VrijeVal opleiding ?

 

 

 

Zoals je kan zien is Skydive & Surf Holidays actief op een tweetal clubs. Niet dat we een
voorkeur hebben voor een bepaalde club maar elke club heeft zijn specialiteit. Bijvoorbeeld, iemand die van een echte parachutistenvakantie houdt kan het best naar Royan gaan. Royan is in het zuid/westen van Frankrijk. Je kan er zowel PAC/AFF als Static-line opleidingen volgen. Natuurlijk zijn de ervaren springers ook welkom. Je kan er zowel stages FS (bij JuJu van l'equipe espoir FS8) als Free-Flyen volgen.

Accelerated Free Fall

Wie het verder van huis wil kan altijd tijdens de jaarwisseling mee naar Beni Mellal (Marokko). Hier is alleen de PAC/AFF opleiding mogelijk. Als je het nog verder wil kan je altijd naar Citrusdal gaan. Hier heb je gans het jaar door alle opleidingen, AFF, Static-line, Tandem. Ideaal voor wie te vinden is voor een echt avontuur. Een heuse "Skydive Safari".

Wie het snelst met het parachutisten wereldje kennis wil maken door een Tandem kan het best naar Spa (België) of Royan gaan. Let op: in Frankrijk heb je voor een tandemsprong een doktersbriefje nodig waarin de dokter je toelating geeft om te valschermspringen. In Spa heb je dit doktersbriefje niet nodig.

 

 

 

   
 

© 2003-2024 - Skydive vzw - +32 2 880 99 56 - info@valscherm.com